Scroll Top

UNIVERSEART TEAM STENSKE POSLIKAVE

Pod imenom Universe art deluje ekipa, ki jo sestavljajo različni umetniki, slikarji. Vsak ima svoj stil ustvarjanja ter videnja, doživljanja samega sebe in sveta. Združila jih je ideja, da pripeljejo v svet barvne svetove, mavričnost, vizije v obstoju človeka v vesolju, da dodajo povsem nove dimenzije sami umetnosti. V prostor prinašajo energije, različne oblike naravnih proporcev, simbolov,odpiranje širši zaznavi. Prostor dobiva občutek več dimenzionalnosti in lahko začne z nami komunicirati. Možnost je tudi združevanje interjerja s prostorom.

Uporabljajo znanje iz starih vedskih zapisov, znanje o ureditvi prostora, okolice. Upoštevajo načela Feng Shuja, naravnih elementov stvarstva in usklajevanja sobivanja z naravo. Predvsem pa upoštevajo glas intuicije, želje, flow, sprotno dogajanje in kako zadeva najboljše izpade za vse.

Sama poslikava se lahko izvaja po željah naročnika ali pa team sam pripravi primerne slike za v prostor.

Zaželjeno je, da se prostor vidi in se potem na to naredijo slikovne vizualizacije ali pred poslikave. Tu se upošteva več faktorjev, od oblike prostora, velikosti prostora, površine poslikave, drugih obstoječih objektov, želje naročnika, videnja umetnikov glede primernosti poslikave. Poslikave se izvajajo na različne površine kjer je to možno in seveda zaželjeno. Sem spadajo stenske poslikave, freske, grafiti, poslikave na ladje, jahte, avte, motorje, razna plovila, omare, mize,Inštrumente, večje zgradbe (zunanje) itn.

Pri poslikavah lahko opazimo ekstravagantnost, modernizem, preplet misticizma, vidi se tudi vpliv klasicizma, abstrakcije. Poslikave budijo našo domišljijo, sprožajo v nas drugačen pogled. Odpirajo skrite kotičke v nas samih. Poslikave oživijo prostor, ga naredijo posebnega in se zlivajo s samo okolico. Privabijo posebno poezijo bivanja v teh prostorih in afiniteto po raziskovanju izven naših predstav. Lahko pa se samo sprostimo in uživamo ob pogledih in v samem prostoru.

Poslikave so unikatne.

Pod imenom Universe ART deluje ekipa

ki jo sestavljajo različni umetniki, slikarji

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.