Scroll Top

UNIVERSEART TEAM STENSKE POSLIKAVE

Pod imenom UNIVERSE art deluje ekipa, ki jo sestavljajo različni umetniki, slikarji, arhitekti, dizajnerji. Vsak ima svoj stil ustvarjanja ter doživljanja samega sebe in sveta. Združila jih je ideja, da prinašajo v svet moč barve, estetike, elegance, drugačnosti, vizije druge dimenzije.

Želijo dodati in ustvarjati prostore ki so prijetni, ki so tudi praktični ter estetsko dovršeni. Da se v prostoru zazna nekakšna povezanost med vsem kar je v njemu in da se tudi sami počutimo sproščeno, motivacijsko kadar smo v njemu.

Uporabljajo znanje iz starih vedskih zapisov, znanje o ureditvi prostora, okolice. Upoštevajo načela Feng Shuja, naravnih elementov stvarstva in usklajevanja sobivanja z naravo. Predvsem pa upoštevajo glas intuicije, želje, flow ter usklajevanje,da zadeva najboljše izpade za vse.

Sama poslikava ali preureditev, načrtovanje prostora se začne izvajati šele s predhodnim ogledom, pogovorom ter z uskladitvijo želja.

Ustvarijo se prav tako 3D vizualizacije, kjer se že lahko vidi kako bo stvar realno dobivala podobo.

Običajno poslikave budijo našo domišljijo, odpirajo neke skrite kotičke v nas. Poslikave poživijo prostor, sama energija ga naredi privlačnega za bivanje v njemu. Vse se zliva z okolico kolikor je to mogoče. Ob pogledu na stvaritve v prostorih ali na celoten prostor se lahko zazna posebna poezija do takšnega ustvarjanja.

Pod imenom Universe ART deluje ekipa

ki jo sestavljajo različni umetniki, slikarji

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.