IMG_0415
LETALA
UNIKATNE POSLIKAVE
C
C
C

Od kar smo izumili prevozna sredstva od kolesa naprej pa vse do letal smo si z njimi marsikaj olajšali.

Z nekaterimi povzročamo tudi nekaj škode (klimatske spremembe), torej vplivamo z njimi na sam planet, bivanje, kakovost bivanja človeka in na obstoj vsega kar je.

Smo pa s tem razvili tudi godpodarsko, ekonomosko rast, ki vplivata na preživetje.

Letala so ena izmed najbolj varnih prevoznih sredstev, saj v zadnjih letih beležijo le malo nesreč s smrtnimi žrtvami glede enormne vsakodnevne uporabo (tudi do 2,5 – 3 milijarde poletov na leto).

Nazadnje je bila takšna katastrofalna nesreča pred 44 leti na Tenerifih v trčenju dveh potniških letal (583 žrtev).

Po svetu je ogromno letalskih družb kot so AIR FRANCE – KLM, BRITISH AIRWAYS, LUFTHANSA, RYANAIR, TURKISH AIRLINES katera imajo v lasti ogromno število letal. (večinoma potniška)

Ta letala pa večinoma nimajo nekakšne res posebne prepoznavne stvari ali da bi izstopala vsaka po svoji unikatnosti.

V našem teamu se zavzemamo da prostore poživljamo, delamo unikatne, energetske ter harmonične.

Zato želimo predstaviti in ponuditi letalskim družbam in lastnikom zračnih plovil, letal, svežo idejo, novost o naših poslikavah na letala.

Da si lahko zamislijo oziroma skupaj pridemo do idealne ideje, ki bo njihova zaščitna slika poleg imena družbe in s tem oplemenitimo letalo z dodano vrednostjo, z njegovim zunanjim dodelanim izgledom.

Zaupajo nam lahko delno ali pa kompletno obnovo zunanjega dela letala. S tem želimo povdariti, da bo letalo imelo unikatno, specifično prepoznavnost.

Na letalu lahko opravimo kompletno barvanje le tega v izbrane odtenke, lahko naredimo določen napis (ime, sporočila), določeno poslikavo (sliko), lahko pa tudi kombiniramo.

Prejmete tudi pred-vizualizacijo kjer vidite naše predloge  najbolj usklajene z vašimi idejami in nosilnostjo sporočila vaše družbe. Tako boste imeli občutek v katero smer gremo.

Naša GARANCIJA velja do 12 mesecev.

Kar nekaj voditeljev (CEO) posameznih družb je, ki delajo intenzivno na zračnem prevozu že nekaj časa, nekaj let, da ga izpopolnijo.

Vsekakor prihodnost bo v električnem prevažanju, da bodo šla vsa prevozna sredstva postopoma na električen pogon.

Tako imamo družbe kot so TESLA, EVIATION (IZRAEL), VOLTAERO (FRANCIJA), ki že imajo testna letala in jih dodeluejo. Nekateri pravijo, da bodo naslednjo leto že lahko štartali, spet drugi da bo optimalno čez dve, tri leta.

  Nekatere družbe so že zakupile prva električna letala. Navdihuje nas zelo delovanje družbe TESLA, pod vodstvom ELONA MUSKA kateri bi zelo rad uvedel, da so vsa prevozna sredstva električna in pa seveda bi rad pripeljal še aktivno galaktično potovanje med planeti, v vesolje, da bi bilo to nekje v prihodnosti na voljo ljudem.

  Takšna zračna prevozna sredstva, letala skorajda nimajo hrupnega zvoka, so udobna, imajo malo večja okna, čisto svojstven dizajn, ne onesnažujejo planeta, nekatera so zaenkrat nekoliko počasnejša kot standardna trenutna (polovico počasnejša) in pa manjše število ljudi se lahko prevaža naenkrat (10 – 20 ipd..)

  Kot poznamo vrsto letala CONCORDE, ki je veljal za najbolj prestižnega, udobnega, dragega in najhitrejšega (dosegel je namreč hitrost do 2000km/h in je letel najvišje do višine 15-16000m) se v nekaterih družbah zavzemajo da bi spravili v pogon še enkrat močnejše električno plovilo, ki bi dosegalo do 3500 km/h (supersonic plane) in bi lahko letel na višini pod vesoljem, kjer so tudi vesoljska plovila (18000m)

  Prav tako se ELON MUSK zanima za spremembe v navtičnem svetu, da bi ladje in ostala plovila delovala na električni pogon, sonce.

  To je naša prihodnost, okolju, kulturi in nam prijazna,

  Podpiramo ta razvoj pri vseh svetovnih družbah in stremimo k sodelovanju v UMETNOSTI.

  Privacy Preferences
  When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.